Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázs - Garázskapu , Kapumozgató képes leírás - Garázs.tlap.hu
részletek »

Garázs - Garázskapu , Kapumozgató - Garázs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazs.tlap.hu » Garázs - Garázskapu , Kapumozgató
Keresés
Találatok száma - 48 db
Szemán Kaput

Szemán Kaput

Minőségi garázskapuinkat elérhető áron, egyedi igények alapján, rövid határidővel több féle felülettel, RAL színskála szerint,Személy bejáróval, Üvegezve, Automatizálva, Hőszigetelve és hőszigetelés nélkül is el tudjuk készíteni az Ön számára. Vasalataink változatossága révén leendő garázskapuját kis helyigény esetén is szakszerüen be tudjuk építeni,

Alarm & Automatic System Kft.

Alarm & Automatic System Kft.

Cégünk közel 10 éves szakmai tapasztalattal, minőségi alapanyagokból, komplett megoldásokat kínál, korrekt árakon, gyors és precíz kivitelezéssel, hosszú garanciákkal. Reméljük, itt mindent megtalál, amire szüksége van. Kaputechnika Biztonságtechnika Nyílászáró Klímatechnika

Minden ami kert

Minden ami kert

1988-óta dolgozunk családi vállalkozásban. Az évek folyamán olyan területeket próbáltunk bevenni a szolgáltatásaink sorába, melyek valamilyen szinten egybe kapcsolódnak. Úgy gondoljuk a megrendelők pénzt és időt takaríthatnak meg azzal, ha az építkezés egy bizonyos fázisában egy cégnél kaphatnak meg többféle dolgot, egy helyen úgymond egy kézből. Nem kell vállalkozókat keresgélni, összehangolni, hogy ki mikor jöjjön, és ha elégedett az egyik munkánkkal, biztosan szívesen bízza ránk a következő feladatot is.

Autosec Kaputechnika

Autosec Kaputechnika

Irodával és bemutatóteremmel az ország 3 helyén, Budapesten, Kecskeméten és Cegléden várjuk ügyfeleink jelentkezését, hogy segíthessünk igényeik gyors, pontos és szakszerű megoldásában. Szolgáltatásunk teljes körű. Termékeink forgalmazásán túl a felmérést, a tanácsadást, a telepítést és a szervizelést is cégünk végzi ! Hisszük, hogy ügyfeleink érdekeit szolgáljuk azzal, hogy nincs szükség a különböző fázisok elvégzéséhez más-más alvállalkozót keresnie, miközben így a költségeit is alacsonyabban tudjuk tartani. Értékesítőink szaktanácsadással, helyszíni felméréssel segítik az adott helyszínre a megfelelő műszaki megoldás és termékek kiválasztását. A garanciaidőn belül és túl is non-stop szervizt biztosítunk eseti bejelentés, vagy karbantartási szerződés alapján.

BestLift

BestLift

A Bestlift Kft., amely 2006.május.03.-án alakult, 100 %-ban Magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Az alapítók több évtizedes hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal, illetve szakértői végzettséggel rendelkeznek, melyek a kivitelezések során megfelelő biztosítékot jelentenek partnereik és ügyfeleik számára. Kiemelten fontos célunknak tekintjük, hogy mindazt a tudást, tapasztalatot, melyet az évek során megszereztünk, új ötletekkel, megoldásokkal fűszerezve Ügyfeleink szolgálatába állítsuk, és - a személyes jó kapcsolatokra súlyt helyezve - mind Ügyfeleinknek, mind partnereinknek korrekt, megbízható partnerévé váljunk.

Olymps Door

Olymps Door

Jelenleg az OLYMPS DOOR Közép-Európa legnagyobb garázskapu és kaputechnika forgalmazó vállalata. 1993 óta az OLYMPS DOOR több, mint 50000 db garázskaput adott el. Garázskapuk gyártásán és forgalmazásán kívül kapunyitókat, kapu alkatrészeket, gyorskapukat és egyéb tartozékokat is forgalmazunk. 1995-ben vezető szerephez jutottunk a szlovák kaputechnika-piac területén, 1998 óta csehországi vállalatunk az egyik legnagyobb Csehországban ezen a területen. 2001-ben alapítottuk meg magyarországi leányvállalatunkat. 2007-ben Hollandiában, majd 2008-ban Romániában is saját leányvállalatot hoztunk létre.

Kapuautomatika

Kapuautomatika

1999-ben alakult vállalkozás az olasz Life Home Int. srl. gyári importőreként és a KLING Mérnöki, Ipari és Kereskedelmi Kft területi képviselőjeként Life és Came kapuautomatikák KLING ipari-lakossági garázskapuk forgalmazásával ill. telepítésével foglalkozik. Bemutatótermünkben Győr belvárosában a Bencúr u. 3 alatt színvonalas körülmények között, folyamatos akciókkal és újdonságokkal várjuk az érdeklődőket.

Garázskapu

Garázskapu

2000-ben indítottuk vállalkozásunkat. Műanyag nyílászárók forgalmazásával és beépítésével kezdtük tevékenységünket. 2002-től kibővítve vállalkozásunkat Billenő és Szekcionált Garázskapukkal és fa nyílászárókkal foglalkozunk. Főként Dombóvár, Mágocs és Szászvár vonzáskörzetében tevékenykedünk számos elégedett ügyféllel és referenciával. A kezdetektől arra törekszünk, hogy ügyfeleinknek igényeik alapján teljeskörű szolgáltatást nyújtsunk a megfelelő minőségű, árú és konstrukciójú megoldás kiválasztásától a kivitelezésig.

Garázskapucentrum

Garázskapucentrum

2009 Október 01-én megkezdtük az AMARR garázsajtók forgalmazását. Weboldalunkra az árlistán feltöltése folyamatosan történik. Reméljük új weboldalunk elnyeri tetszésüket. Változatlanul várjuk régi és új ügyfeleink megrendelését Ennek és az önök kényelmének érdekében elindult webáruházunk.

Hirdetés
Garázskapu

Garázskapu

A Garázskapu.hu oldalain szeretnénk segítséget nyújtani mindenkinek, aki a számára legmegfelelőbb garázskapu kiválasztására törekszik, akár kézi, akár automatikus mozgatással. A választék, valamint a kaputípusok és automatizálási lehetőségek bemutatása mellett méretezési, és beépítési segítséget nyújtunk azoknak, akik most teszik meg e témában a kezdeti lépéseiket.

V-Kaputechnika

V-Kaputechnika

Cégünk tevékenységei közé tartozik ipari- és garázskapuk, New England Door és Hörmann kapuk, toló - és nyílókapu-mozgatók, SCAN-DOOR kapuk, tűzgátló ajtók, PVC lengőajtók, sorompók, dokkoló rendszerek forgalmazása, szerelése, szervizelése. Több mint 10 éve alapított vállalkozásunkban folyamatosan arra törekszünk, hogy a technika fejlődésével lépést tartva, minél inkább megfeleljünk lakossági és közületi megrendelőink igényeinek.

Hpnr Gate

Hpnr Gate

A HPNR Gate Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. kaputechnikai termékek kereskedelmével, gyártásával foglalkozik. A cég 1999-ben alakult egyéni vállalkozásból, mely több éve sikeresen működött. Megalakulása elején főként a szolgáltatásra helyezte a hangsúlyt. Mára a teljes kaputechnikai területet lefedő termékek kereskedelmével, gyártásával, importjával áll a lakosság és az ipari felhasználók szolgálatára.

Kaputechnika - Szeged

Kaputechnika - Szeged

A jövőben a termékválaszték folyamatos fejlesztése mellett szolgáltatásainkat is tovább fejlesztjük, bővítjük, hogy Partnereink számára kiváló minőségű, folyamatosan bővülő termékkört biztosítsunk, kedvező feltételekkel, állandó, magas szintű szolgáltatási színvonal mellett.

Katvill

Katvill

Garázskapu vásárlás előtt érdemes jól végig gondolni, hogy végül melyik garázskapu mellett döntünk. A helyes garázskapu megválasztása sok évre hatással van otthonunkban, vállalkozásunkban egyaránt. A német precizitásnak köszönhetően a Hörmann garázskapuk sok éven át megbízhatóan működnek, a fejlesztéseknek köszönhetően a garázskapu különböző biztonsági funkciókkal van ellátva.

Kert S Ház

Kert S Ház

A garázsajtók óriási típusválasztékában segítek megtalálni az Önnek legmegfelelőbbet. Miután felmértem a nyílás és a garázs méreteit és Ön kiválasztotta a típust, kazettamintát, ablakmintát, színt, és elmondta minden igényét, a helyszínen rögtön átadom az árajánlatot.

Józsa István

Józsa István

Örülök hogy az én honlapomat választotta, mert rengeteg lap van, mely úgynevezett "kovácsolt jellegű" vasakat kínál, de az nem kovácsoltvas. Műhelyemben kézzel kovácsolt vasat készítünk, általában megrendelésre, kérésre megtervezve, vagy a megrendelő tervei alapján. 1974-től készítünk művészi kovácsoltvasat, ha megtekinti a honlapot, látni fogja a sokszínűséget, a sokféle stílust, hiszen a megrendelő izlése szerint dolgozunk. Vasból akármit meg tudunk csinálni, és meg is csinálunk. Ha tetszenek a kovácsoltvas tárgyaim, kérem keressen.

Nyíl Zár

Nyíl Zár

Az ablak védelmez, spórol fűtésszámlánkon - biztosítja a megfelelő hőmérsékletet bent a lakásban, de lehet az akár egy tájkép a falon. Gondolta volna, mennyi feladatot lát el az ablak? Persze nem mindegy, milyen ablak az amiről beszélünk! A minőség, a biztonság, a megfelelő zárás, a szigetelése, az ablak szépsége mind mind fontos szempont. Kiválasztása hosszú évekre szóló megalapozott döntést igényel: ezért engedje meg, hogy segítsük több éves szakmai tapasztalatunkkal! Hasonlóképpen fontos elem az ajtó, valamint a többi nyílászáró elem kiválasztása is. Ebben is tudunk segíteni, komplett szolgáltatásunk keretében. Hívjon bennünket bizalommal!

Tuti menü