Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázs - Hasznos Dolgok képes leírás - Garázs.tlap.hu
részletek »

Garázs - Hasznos Dolgok - Garázs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazs.tlap.hu » Garázs - Hasznos Dolgok
Keresés
Találatok száma - 32 db
Garázs beton- és padlófesték

Garázs beton- és padlófesték

Júniusban új termékkel jelent meg az Akzo Nobel Coatings Rt. a piacon, a Supralux Garázs beton- és padlófestékkel. A termék elsősorban beltéri, simított betonpadló bevonására (pl. garázsok, műhelyek) alkalmas, kiváló minőségű oldószeres festék. Kiváló fizikai és kémiai tulajdonságai révén kitűnően ellenáll a háztartásokban előforduló vegyszereknek valamint az elcsöpögő olajoknak és benzinnek, valamint kiemelkedő a kopásállósága. Magas minőségének és kedvező árának köszönhetően (550 Ft egy négyzetméter anyagköltsége) alkalmas a lényegesen drágább professzionális padlóbevonatok kiváltására kevésbé igénybevett felületeken (pl. magánházakban). Jó terülésének köszönhetően a felhordása egyszerű, semmilyen komolyabb szaktudást sem igényel. A Supralux Garázs beton- és padlófesték 4 pasztellszínben (szürke, okker, homokszín, zöld) kerül forgalomba 2, 5 literes kiszerelésben.

Polc - Net

Polc - Net

Kereskedelmi vállalkozásunk 4 éve alakult, fő profilunk a kézi rakodású polcrendszerek, polcos állványok illetve műanyag tároló dobozok és box-ok internetes forgalmazása. 2009-től kínálatunk kiegészült lakberendezési tárgyak, fa - fém - üveg polcrendszerek választékával. Célunk: - az interneten keresztül a polcrendszerek, üzletberendezések és lakberendezési kiegészítők teljes választékának bemutatása, személyre szabott egyedi igények gyors és hatékony kiszolgálása.

Ustor System

Ustor System

A raktártechnika piacán - külföldön és belföldön egyaránt - tevékenykedik társaságunk. A raktártechnika fogalomkörébe számtalan elem beletartozik, ami azonban először eszébe jut az embernek, az a jól strukturált polcrendszerek sora. A raktártechnika területén kulcsfontossággal bír a jól átlátható állványrendszer, legyen bármely termékről szó. A szálanyagok optimális raktártechnika eszköze például a karos állvány, irattárak, könyvtárak, darabáru raktárak berendezésére a fix polcos állványrendszer. A raktártechnika megfelelő eszköze a raklapos tároláshoz a raklapos soros állványrendszer, ha pedig az a cél, hogy adott területen a lehető legnagyobb mennyiségű árut tároljuk, a gördíthető állványrendszert ajánljuk.

Farkas Zoltán

Farkas Zoltán

A gipszkarton rendszerek az épületek belső tereiben válaszfalak és közvetlenül falra ragasztott vagy vázra szerelt falburkolatok, tetőtéri- és egyéb mennyezetburkolatok, valamint függesztett álmennyezetek építésére alkalmas szerkezetek.

Prilak Építőipar

Prilak Építőipar

Közel 10 éve sikeresen tevékenykedünk a szakmában. Ez idő alatt nagy gyakorlatra tettünk szert, amit több munkánk igazol. 2008. szeptemberében megalakult a Prilak Építőipari Kft. Fővállalkozókkal együttműködve több nagy beruházásban is részt vettünk. Profilunkban megtalálható az építési terület előkészítése, az alapozás, szerkezetállítás, lábazati falak készítése, burkolás, tetőfedés, ipari padló készítése, szerelőaknák kialakítása, parkoló, térbeton készítése, takarítás, törmelék elhordása.

Új garázs néhány óra alatt

Új garázs néhány óra alatt

Az elmúlt hetek heves jégesői felbecsülhetetlen anyagi károkat okoztak a magyar lakosságnak. A szabad ég alatt parkoló autókat sem kímélte a természet és sokaknak még a ponyvagarázs sem segített. Az előrejelzések szerint számíthatunk még hasonló időjárásra a jövőben, aki tehát gyorsan tető alatt szeretné tudni autóját, olcsó megoldásban gondolkodik, de az esztétikát is szem előtt tartja, annak érdemes fontolóra vennie egy Ruukki könnyűszerkezetes garázs mielőbbi beszerzését. A könnyűszerkezetes garázsok számos előnnyel bírnak a hagyományosakkal szemben. A Ruukki garázs- és kisépület rendszerei komplett, egyszerű és gazdaságos megoldást kínálnak a háztulajdonosoknak. Az esztétikus és tartós, acél könnyűszerkezetes garázsok szimpla, dupla, vagy akár sorgarázs kivitelben készülnek, trapézlemez oldalfallal és trapéz-vagy cserepeslemez tetővel. A könnyűszerkezetes szerelt technológia legfőbb előnye, hogy egyszerűsége mellett gyors, és olcsó megoldást jelent az épületek kivitelezésénél, a garázsok felállítása ugyanakkor nem jár kosszal. A garázsok minőségi garázskapuval rendelhetők, illetve kiegészíthetők oldalajtóval, elektromos kapu-hajtással, műanyag ablakkal, eresz- csatorna rendszerrel.

Különleges Garázs

Különleges Garázs

Gondolom mindenki unja már a hagyományos garázsépítési módokat. Legyen az mélygarázs, több beállásos garázs, rámpás garázs, vagy a ház földszintjével egy magasságon lévő garázs. Itt van a legújabb módja annak, ha el akarjuk rejteni autónkat a világ szeme elől! A földbe süllyeszthető garázs! Figyeljétek csak.

Etisol Műszaki és Kereskedelem

Etisol Műszaki és Kereskedelem

Az utólagos falnedvesség elleni szigetelés egyszerűbb feladatnak látszik, sokkal több jó megoldás is létezik, mint a szivárgó-, vagy talajvíznyomás elleni szigetelések készítése esetében. Talán éppen ezért sokszor félvállról is veszik ezt a problémát. Ez az a szakterület, ahol a legtöbb - tapasztalattal nem rendelkező, hozzá nem értő - bátran tevékenykedik. Az alkalmazható technológiák megválasztásában itt tapasztalható a legtöbb melléfogás, pedig ez a legösszetettebb feladat.

A kocsinak is vásároljak lakást, ne csak magamnak

A kocsinak is vásároljak lakást, ne csak magamnak

Az új lakások esetében szinte minden esetben vásárolhatunk, vagy kötelezően vásárolnunk kell garázst és tárolót. Természetesen ez a pluszkiadás sok esetben egyezik az igényeinkkel. Egy teremgarázs beálló Budapesten átlagosan kétmillió körüli áron talál gazdára. A tároló négyzetméterenkénti ára változó, átlagosan százötvenezer forint körül van. A laikusok sokszor nem tudják azt a tényt, hogy a garázs építése kötelező feladata a beruházóknak. A belvárosi gépkocsi túlnépesedés, a komoly parkolási nehézségek és a dugók kialakulását hivatottak csökkenteni. Amennyiben egy beruházó valamilyen okból nem alakít ki parkolóhelyet ezért ellendíjat köteles fizetni az önkormányzatoknál. Mindenkinek tisztában kell lennie azzal a ténnyel, hogy ez a díj is benne van egy-egy lakás árában, tehát inkább fordítsuk mi a garázs megvételére. Jobban járunk.

Hirdetés
Napfény Garázs

Napfény Garázs

Két magyar feltaláló Friwaldszky Gyula okleveles gépész- és gazdasági mérnök, Friwaldszky Gyuláné műszaki menedzser kifejlesztettek egy új gépesített parkolási rendszert, a Napfény garázst. A beépített területek gyarapodásával egyre nagyobb szükség van a kis alapterület igényű gépesített parkolási rendszerek alkalmazására, de mégsem közkedveltek, mert a már megvalósított gépesített parkolási rendszerek többsége nem mindenben igazolták az elvárásokat. A műszaki előnyök mellett a Napfény garázs befektetői szemmel is figyelemre méltó a gyors megtérülése miatt. Mindezt hogy érték el a feltalálók? Megtudhatja, amennyiben részt vesz a bemutató-konzultáción, amelyre ezúton is tisztelettel meghívjuk.

Burkolás

Burkolás

Burkolás, igényes lakásfelújítás Budapest és környékén. Hozzáértő kivitelezéssel vállaljuk: kerámia, gress, klinker, természetes kő, és üveg lapok precíz lerakását, burkolását. Továbbá beltéri design kialakításokkal, beltéri kőműves munkálatokkal, egyedi beépített bútorok készítésével üvegtégla falak építésével, kandalló burkolásával, laminált padló fektetésével is foglalkozunk.

Beton díszburkolatok, térkövek, járólapok

Beton díszburkolatok, térkövek, járólapok

Lakossági vevők részére is, szakmai segítségnyújtással, házhozszállítással, széles választékban. A Kovi-Kő térkövek és járdalapok nagy szilárdságúak, kopásállók. Térburkolataink fagyállóak, csúszásgátló felülettel. Alapanyaguk beton, mint minden térkőnek, mégis esztétikusak, mert szín -és formagazdagságuk tág teret biztosít a fantáziának és az egyéni ízlésnek. A járdalapok felületképzése: sima vagy mosott. A térkövek és sima felületű járdalapok szürke, barna, vörös, beige, zöld, fekete, őszilomb, a mosott felületű járdalapok kavics, fehér mészkő, fehér-vörös és vörös színben kaphatók. Mind a beton térkő, mind a járdalap termékek alkalmazása olcsó, mert házi kivitelezésben lerakható, tetszés szerint felbontható és újrarakható, lerakás után azonnal terhelhető.

Garázs világítás, riasztó szerelés

Garázs világítás, riasztó szerelés

A garázsban is fontos a megfelelő világítás. Bízza szakemberre a tervezést és megvalósítást is. Kovács Gábor villanyszerelő mester vagyok, közel húsz éves szakmai tapasztalattal. Legyen szó akár villanyszerelés, kaputelefon szerelés, vagy riasztó szerelésről. Biztosítsa autója és a garázsban tárolt értékek biztonságát is! Helyszíni felmérés után segítek a megfelelő rendszer kiválasztásában.

Telemontázs Bt

Telemontázs Bt

A megérdemelt kényelem: csak egy gombnyomás, és a garázsnyitó csendben kinyitja kapuját. Előnyei: takarékos energiafelhasználás, hosszú élettartam a hajtóműkímélő technológiának köszönhetően, tökéletes megbízhatóság a kiváló minőségű beépített alkatrészek miatt, egyszerű szerelhetőség az előszerelt hajtóműveknek köszönhetően, a kapu rendkívül csendes zárása és nyitása, magas fokú balesetvédelem, a kapu valamely tárgyra záródása esetén akadályfelismerés és részleges vagy teljes visszanyitás.

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön  partnere

Homlokzati Hőszigetelés - Az Ön partnere

Ablakok, ajtók, nyílászárók széleskörű forgalmazása piaci ár alatt,azok beépítése. Homlokzati hőszigetelés kivitelezése akár anyagbeszerezéssel kedvező áron, megbízható referenciamunkákkal! Honlapunkon számtalan cikket, tanácsot talál, keressen minket bizalommal, és elkészítjük Önnek a megfelelő ajánlatunkat!

Garázsipari termékek és berendezések Lincos

Garázsipari termékek és berendezések Lincos

Cégünk garázsipari termékek online kereskedelmével foglalkozik. Az alábbi termékek találhatók meg a webáruházunkban: csápos emelő, ollós emelő, szerszám, autójavító műhelyberendezés, gumiszerelőgép, centírozógép, légkulcs, kompresszor, tömlődob, kábeldob, LED- es szerelőlámpa, kerékszerelő gép, légkulcs, hidraulikus kiegészítők stb.

Makita, Bosch webáruház

Makita, Bosch webáruház

Cégünk a következő termékek kereskedelmével foglalkozik: Metabo, Makita, Bosch, hegesztéstechnika, munkavédelem, kompresszorok, solter, balma, rothenberger, parweld, makita csavarbehajtó, makita akkus, makita gépek, sarokcsiszoló, inverteres, hegesztő, kerti gépek, traktorok, szerszám, fúró, láncfűrész, és egyéb építőipari gépek és tartozékok.

Tuti menü