Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázs - Készgarázs gyártók képes leírás - Garázs.tlap.hu
részletek »

Garázs - Készgarázs gyártók - Garázs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazs.tlap.hu » Garázs - Készgarázs gyártók
Keresés
Találatok száma - 8 db
Max 111 Kft.

Max 111 Kft.

A Max 111 Kft. könnyűszerkezetes mobil épületek gyors, kulcsrakész kivitelezésével foglalkozik. Vállaljuk mobil garázsok, konténer épületek és csarnokok felépítését tervezéssel, szállítással, rögzítéssel és összeszereléssel.

Fauna-Duó

Fauna-Duó

Ha Ön garázskaput vagy garázst szeretne vásárolni ...vagy egyszerűen csak tájékozódik kapuvásárlás előtt, akkor ajánljuk ezt a lapot! Gesztelyi Nagy Margit vagyok, a Fauna-Duó kft. kaputechnikával foglalkozó munkatársa. Nem tudja,, milyen kaputípusok léteznek? Érdekli, hogy a különféle típusok hogy működnek? Ki szeretné próbálni valamelyiket? Keressen fel bemutatótermünkben!

Sico Complex

Sico Complex

Az általunk forgalmazott készgarázsok hatalmas előnye a mobilitásában rejlik, hiszen mindegyik garázs gyárilag előkészített készelemekből, a helyszínen pillanatok alatt felépíthető. A garázs ezen tulajdonsága akkor is nagyon jól jön, ha valamilyen, előre nem látható okból egy másik helyre kell telepíteni. Egy épített garázs esetében ugye ez elképzelhetetlen. A garázsok valamennyi eleme horganyzott kivitelben készül. Ez, valamint a precíz kidolgozás garantálja a hosszú élettartamot. Annak érdekében, hogy az Ön garázsa a már meglévő építeszeti környezetbe is tökéletesen illeszkedjen, a garázs külső felületére, műgyanta bázisú, vakolat hatású dekorbevonat választható, 7 különböző színben. A kapu és attika színe minden esetben egyforma, ez barna vagy fehér lehet. Mindegyik garázs magas színvonalon készült billenő kapukkal van ellátva. A kapulap függőlegesen bordázott, poliészter réteggel van bevonva, a kerete pedig PUR-habbal kitöltött. A garázs zárszerkezete felfúrásbiztos zárbetéttel rendelkezik

Mobilgarázsok

Mobilgarázsok

Valamikor az 1950-es évek végén, Nyugat-Európában az építőipari vállalkozások komoly lehetőséget láttak a családi házépítés területén a szerelt szárazépítési technológiákban. Esztétikus megjelenése, gyors felállíthatósága és gazdaságossága miatt népszerűek a könnyűszerkezetes garázs- illetve melléképület rendszerek. A vázszerkezet napjainkban már acélból épül. A technológia igen egyszerű: a szerkezetet betonalapra vagy járólapra állítják fel, és előnyei megegyeznek a lakóházéval.Gyors, egyszerű és olcsó. Felállítása nem igényel sok kosszal járó munkát. A könnyűszerkezetes garázs előnye, hogy gyors megoldást kínál az addig szabadban tárolt autók biztonságára, valamint megóvja azt az időjárás tényezőitől.

Metál-sheet

Metál-sheet

A mobil garázsokat lapra szerelve készítjük el és szállítjuk a helyszínre. Mivel az oldalfalak trapézlemezei vaskeretre vannak felerősítve, ezért a mobil garázst közvetlenül a talajra, talajba nem ajánlott helyezni, mert a vas keret rozsdásodhat. A mobil garázs alá betonkoszorút, vagy beton alapot javasolt készíteni. A betonkoszorú a falak alatt 40 cm vastagon ajánlott a bejárathoz tartozó oldalon is. A betonkoszorú belsejét kavicsokkal, murvás földdel érdemes feltölteni, mivel nagy eső esetén a csapadékvíz beszivároghat az oldalfalak alatt. A mobil garázsok bejáratát alapból két szárnyú ajtókkal szereljük, de külön kérésre más forrásból beszerzett garázskapukhoz is ki tudjuk alakítani a bejáratot. A küszöbnél is meg van hagyva a vas zártszelvény, amin könnyen átmegy a jármű.

Hörmann garázskapuk

Hörmann garázskapuk

Személyre szabott garázskapu és kapunyitó megoldások. Az otthona fantasztikus! A garázs- és utcakapura is büszke? Garázskapu, kapunyitó és garázsnyitó megoldások már az egész ország területén! Professzionális Hörmann garázskapuk az ország legelkötelezettebb szakembereitől. Segítsük Önnek kiválasztani a megfelelő garázskaput, kapunyitót és utcakaput.

Mobil garázs

Mobil garázs

Mobilgarázsok, csarnokok, kerti házikók, kerti szerszámtárolók gyártása trapézlemezből, illetve azok kivitelezése. Ingyenes szállítás és szerelés az ország egész területén. Gyors kivitelezés, szállítás 3 héten belül, helyszíni összeszerelés már 35 perctől! (Épület méretétől függően.) Mobilgarázsaink időtállóak, nem igényelnek karbantartást. Egyedi méretek, színes lemezből is. Kérhetők hozzá kiegészítők is: pl. ablak, ajtó, eresz, szigetelés. Vállaljuk csarnokok építését is! Nézzen szét kínálatunk között!

Kiválló minőségű Mobilgarázsok

Kiválló minőségű Mobilgarázsok

Professzinális cég vagyunk, gyártással és összeszereléssel foglalkozunk garázsok tekintetében, továbbá kész garázsokkal, kutyakennelekkel, továbbá fémtárgyakkal amik különböző célt szolgálnak. Olyan kínálattal rendelkezünk, ami elnyeri az Önök tetszését, elérhető áron. Amennyiben szeretné leadni a rendelését, elég csak felmenni a weboldalunkra, kiválasztani az Önnek tetsző terméket, és felvenni a kapcsolatot az Ön képviselőjével, ahhoz hogy véglegesíték a megrendelést. Az Önök képviselője rendelkezésre áll, hogy segíteni tudjon. Segítségére lesz, hogy a megfelelő garázst válassza, vagy a megfelelő kutyakennelt, ami elnyeri az Önök tetszését.

Tuti menü