Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Garázs- Ponyva Garázs képes leírás - Garázs.tlap.hu
részletek »

Garázs- Ponyva Garázs - Garázs.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: garazs.tlap.hu » Garázs- Ponyva Garázs
Keresés
Találatok száma - 9 db
Sátorgarázs

Sátorgarázs

Több mint 12 éve foglalkozunk sátorgarázs illetve ponyvagarázs készítésével. Az évek során megszerzett szakmai tapasztalat, az eddig általunk legyártott garázsok, a folyamatosan fejlesztett technológia és minőségi gépeink mind-mind garancia Önnek a legjobb garázs kiválasztására! A körültekintő munkánkkal kialakított könnyű, mégis masszív szerkezet, valamint a kiváló minőségű szálerősítésű PVC ponyva megóvja gépjárművét a nap káros UV sugárzásától, a hőségtől, jégesőtől, hótól, fagytól, és mindenféle szélsőséges időjárási körülménytől. Gyorsan és egyszerűen szétszedhető, összállítható és semilyen szakértelemhez, segédeszközhöz nincs szükség!

Fortuna Ponyva

Fortuna Ponyva

Otthon egyszerűen elemekből összeállítható ponyvagarázsok, különböző méretekben és színekben. A tartószerkezet 40 x40-es festett zártszelvényből készült, masszív összecsavarozható szerkezet. A rá kerülő ponyva kamionponyva minőségű, hosszú élettartamú anyag. Nyitása, elöl elhúzható, függönyös kivitel. A tetőrészt általában fehér színből készítjük, így biztosítva a garázs természetes megvilágítását. Színei, ügyfeleink elképzelése és színminta alapján.

M- Ponyva Stúdió

M- Ponyva Stúdió

1999-től foglalkozunk ponyvatechnikai megrendelésekkel. 2006-ban hoztuk létre az M-Ponyva Stúdió Bt.-t, amit Tatabányáról indítottuk. Megrendeléseinket mindig a legjobb minőségű ponyvából készítjük, ami a mai ponyvás piacon elengedhetetlen feltétele a folyamatos megrendeléseknek, ajánlásoknak. Viszont a jó minőségű ponyva csak néhány százalékát teszi ki az elégedettségnek, amihez nagyban hozzájárul a szakértelem, szaktudás, amiben a piaci igényeknek megfelelően az élen járunk. A jó szakember gárdának köszönhető, hogy megrendelőinket mindig gyors, tiszta, precíz, kiszámítható munkával szolgáljuk ki. Fontos pontja egy jól működő vállalkozásnak, hogy munkatársaink megfelelő technikai háttérrel rendelkezzenek. Az M-Ponyva Stúdió Bt. a mai igényeknek megfelelően berendezett telephellyel, valamint autóparkkal rendelkezik, Siófokon és Tatabányán egyaránt. Komoly referenciával rendelkezünk a sok éves tapasztalatnak köszönhetően. Korábbi években megrendeléseink főként olyan vállalkozásoktól kaptuk, akik szolgáltatásaikkal meghatározó szerepet töltenek be, Magyarországon. Partnereink természetesen, azóta is hűségesek hozzánk, amit különböző ponyvás akciókkal hálálunk meg. Akcióink közt szerepel, hogy a korábban elkészített, megvásárolt ponyvát, amennyiben lecseréli, úgy egy állapotfelmérést követően, beszámítjuk a tőlünk megrendelt új ponyva felépítmény árába.

Hema Ponyva Székesfehérvár

Hema Ponyva Székesfehérvár

A Hema Ponyva Székesfehérvár, Kapos u.7.sz. alatti telephelyén teljes körű ponyvakészítés, ponyva javítás, ponyva dekoráció szolgáltatásokat végez. Termékeink : -teherautó ponyva, kamion ponyva,reklámponyva,ponyvagarázs,molinó, sátor,takaróponyva,építési háló,medenceponyva,ponyva bélés,ponyva függöny,árnyékoló ponyva. 06-20-9887-819 www.hemaponyva.hu

Ponyvagarázs

Ponyvagarázs

Ponyvagarázs és ponyvatermékek gyártása és forgalmazása személyautókhoz, teherautókhoz, lakóautókhoz, motorokhoz, quadokhoz és mezőgazdasági járművekhez. Vállalkozásunk fő profilja a ponyvagarázs gyártás személygépkocsikhoz, motorokhoz, hajókhoz, illetve egyéb speciális járművekhez. A ponyvagarázs gyártás területén szerzett több évtizedes tapasztalat, a minőségi alapanyagok felhasználása és a folyamatos minőségellenőrzés garantálja, hogy a garázs hosszú éveken keresztül megvédi járművét a kedvezőtlen vagy káros külső hatásoktól.

Ponyva garázs, sátor- és ponyvakészítés

Ponyva garázs, sátor- és ponyvakészítés

Ponyvakészítés, ponyva javítás, raktár- és rendezvénysátrak készítése minőségi ponyva anyagokból határidőre. Vállaljuk továbbá ponyvagarázs, térelválasztó ponyva, takaró ponyva, ponyva függöny, teherautó ponyva, utánfutó ponyva, terasz ponyva és egyéb műszaki ponyvák elkészítését is, akár tűzálló anyagból is. Kérjen ajánlatot még ma!

   Ponyvacentrum

Ponyvacentrum

Ponyvagarázs igen kedvelt termékünk. Gyorsan könnyen felállítható. Stabil ,védelmet nyújt az időjárás viszontagságaival szemben. Vázszerkezete:Acél zártszelvény festve. Ponyva:650-680gr-os pe hosszú élettartalmú uv stabil lakozott ponyvaanyag. Ajtó:Horganyzott sínben csapágyazott görgőkön mindkét irányban elhúzható, rugós fülekkel rögzíthető. A ponyvagarázs egyaránt felállítható betonra fűre,gyephézagos,vagy térköves területre,dűbelcsavar vagy betonacél lábankénti rögzítéssel. A ponyvagarázsainkat egyedi méretben kedves megrendelőink igényei szerint készítjük és széles színválasztékban kínáljuk.

BullTerr Ponyva Kft.

BullTerr Ponyva Kft.

Esetleg utcán áll az autója vagy a kertben de nincs garázs? Mindig összemászkálja a szomszéd cicája vagy fél a jégesőtől, hogy szétveri autóját? Akkor látogasson el a BullTerr Ponyva Kft webáruházába! Minden autótípusra van ponyvánk de egyedi méretek alapján is elkészítjük Önnek!

Gépkocsi- és csónakbeálló sátor

Gépkocsi- és csónakbeálló sátor

Ha Ön valamilyen terméket, autót, teherautót, csónakot, vagy egy buszt szeretne tárolni, a tárolósátor ideális megoldás lehet. Véd az időjárástól, de mégis esztétikus megjelenésű és egy rugalmas megoldást kínál az Ön számára. Mindegy, hogy egy különleges árut gyorsan fedél alá kell hozni, vagy egy különleges mobil helyre van szükség, mint például kiállítás, rendezvény, vásár, egy tárolósátor minden esetben segít, gyors és egyszerű felállítása miatt. Amennyiben termékeink felkeltették érdeklődését, oldalunkon azonnal online árajánlatot kérhet, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen kiállítóhelyünkön!

Tuti menü